Jeugdhonk

Welkom in het honk

Elke zaterdagavond is vanaf 20:00 uur het Jeugdhonk geopend; de ideale plek om de afgelopen week te bespreken en plannen voor de nieuwe week te maken. Hieronder vindt je meer informatie over wat een Jeugdhonkavond in houdt.

Visie

Visie Jeugdclub Vlaardingen:

‘’In een veilige omgeving jongeren stimuleren te groeien in hun geloof en zich te ontwikkelen op sociaal gebied.’’

Waar de Jeugdclub zich voornamelijk richt op het stimuleren van de geloofsgroei bij jongeren richt het Jeugdhonk zich op het ontwikkelen op sociaal gebied. Een belangrijk aspect daarbij is dat wij voor iedereen die naar het Jeugdhonk komt een veilige omgeving willen creëren waarin je volledig jezelf kunt zijn. Iemand buitensluiten is dan ook een ‘No-go’ in het Jeugdhonk.

Er zijn twee soorten Jeugdhonkavonden; Naturel avonden en Activiteit avonden. Alle Jeugdhonk avonden zijn uiterlijk om 23:30 uur afgelopen. (maar je mag natuurlijk altijd eerder naar huis)

Naturel avonden

Dit zijn de avonden dat er geen georganiseerde activiteit is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het saai is. Je kunt deze avonden gezellige kletsen aan de bar, een potje darten, een potje tafelvoetballen, een spelletje spelen (zoals Weerwolven, 30seconds of Ik hou van Holland) of lekker op de bank hangen.
Voor deze avonden is het nooit nodig je op te geven, je kunt komen en gaan wanneer je maar wilt. De avond zelf kost niets; wel mag je zelf je dr