Jeugdhonk

Welkom in het honk

Elke zaterdagavond is vanaf 20:00 uur het Jeugdhonk geopend; de ideale plek om de afgelopen week te bespreken en plannen voor de nieuwe week te maken. Hieronder vindt je meer informatie over wat een Jeugdhonkavond in houdt.

Visie

Visie Jeugdclub Vlaardingen:

‘’In een veilige omgeving jongeren stimuleren te groeien in hun geloof en zich te ontwikkelen op sociaal gebied.’’

Waar de Jeugdclub zich voornamelijk richt op het stimuleren van de geloofsgroei bij jongeren richt het Jeugdhonk zich op het ontwikkelen op sociaal gebied. Een belangrijk aspect daarbij is dat wij voor iedereen die naar het Jeugdhonk komt een veilige omgeving willen creëren waarin je volledig jezelf kunt zijn. Iemand buitensluiten is dan ook een ‘No-go’ in het Jeugdhonk.

Er zijn twee soorten Jeugdhonkavonden; Naturel avonden en Activiteit avonden. Alle Jeugdhonk avonden zijn uiterlijk om 23:30 uur afgelopen. (maar je mag natuurlijk altijd eerder naar huis)

Naturel avonden

Dit zijn de avonden dat er geen georganiseerde activiteit is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het saai is. Je kunt deze avonden gezellige kletsen aan de bar, een potje darten, een potje tafelvoetballen, een spelletje spelen (zoals Weerwolven, 30seconds of Ik hou van Holland) of lekker op de bank hangen.
Voor deze avonden is het nooit nodig je op te geven, je kunt komen en gaan wanneer je maar wilt. De avond zelf kost niets; wel mag je zelf je drankjes en snacks aan de bar betalen.

Activiteit avonden

Regelmatig organiseren we een activiteitenavond. Dit kan echt van alles zijn zoals: Bowlen, Karaoke, High tea, Creatieve avond, LAN-party, Schaatsen, Dart/tafelvoetbal/tafeltennis toernooi of een FIFA toernooi.

Soms moet je jezelf voor deze avonden opgeven; dit kom je te weten via de Zondagsbrief in de Grote Kerk, via onze Facebook-groep of via onze mailingen.

Andere belangrijke zaken

Ook al staan de avonden niet direct in teken van het geloof; we zijn ook op zaterdagavond Christen. Daarom wordt er in het Jeugdhonk geen alcohol geschonken of genuttigd. Niet dat wij principieel tegen alcohol zijn; maar wij geloven dat het belangrijk is om te laten zien dat er voor een leuke avond niet persé alcohol nodig is.
In de zomervakantie is er geen Jeugdhonk; we komen dan elke zondagavond bij iemand van de Jeugdclub thuis om een gezellige avond te hebben.

Contact

Wil jij nou ook eens naar het honk komen, schroom dan niet, iedereen is welkom! Het adres van het Jeugdhonk is Maassluissedijk 7 in Vlaardingen. Als je liever eerst iemand spreekt van het Jeugdhonk dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor kun je contact opnemen met Levi Trouwborst van het leidingteam. Hij is te bereiken via: levitrouwborst@live.nl of 06 497 588 13.

Je kunt ook lid worden van onze Facebook-groep of stuur een mail naar club@jeugd-club.nl.